Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

Van goede kwaliteit de machine van de voedselverpakking voor verkoop
Van goede kwaliteit de machine van de voedselverpakking voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd. Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.
Fabriek van GELGOOG-Machines Werkende Office Factory foto Machines van GELGOOG-Machines Embleem van GELGOOG Company

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : GELGOOG
Aantal werknemers : 80~120
Jaarlijkse omzet : 8,000,000-12,000,000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%
Main Products: French Fries Machine, nuts processing machine,frying machines,packing machine
Advantages: Professional and Reliable

Co. van Henangelgoog Machines, Ltd is een professionele die de machinesfabrikant van de voedselverwerking, in Zhengzhou, Henan-Provincie wordt gevestigd. Sinds 2011, heeft GELGOOG een goede bekendheid voor het verstrekken van hoogte - kwaliteitsmachines en beste de dienstconcept Kwaliteit eerst bereikt, Belangrijkste de Dienst, en een erkend merk in de machinesindustrie gevestigd.

De Fabriek van Henangelgoog Machines

GELGOOG bedrijf als belangrijke leverancier die van China van chips machine, pindakaasproductielijn, amandel/zonnebloem de zaden die van zaden maken /hemp machine, amandel roosterende machine, de productielijn van de roomijskegel, ononderbroken bradende machine, verpakkingsmachine, injeramachine, plantaardige wasmachine enz. en de oplossingen van de ondernemingsproductie schillen.

GELGOOG fabriek

GELGOOG het bedrijf wijdde aan het voorzien van klanten van de snelste citaten, de beste kwaliteitsproducten, meeste concurrerende prijzen en snelste de mogelijke leveringen toe. Opgericht in east-central China, ontwikkelt het dichtere klantrelaties en het overnemen van een grotere rol in het totale aanbod en vervaardigend ketting. Met meer dan 8 jaar van deskundigheid inzake de de machinesindustrie van de voedselverwerking, is het bedrijf geëngageerd aan het verstrekken van een waaier van hoogte - kwaliteit, innovatieve, rendabele producten die in voedsel industriële productie worden gebruikt. Het collectieve hoofdkwartier van het bedrijf wordt momenteel gevestigd in Zhengzhou.

Certificaat van de Machines van Henan GELGOOG

Co. van Henangelgoog Machines, Ltd is een globale leverancier die zich in de productie van het materiaal van de voedselindustrie specialiseren. Het bedrijf specialiseert zich in R&D, productie en de verkoop van voedingsmiddelen voor vrije tijdsvoedsel, chips, pufte voedsel, vlees conditionerend voedsel, gebakjebaksel, plantaardige verwerking, en graanverwerking, noten die machines, voedsel drogende lijnen, het bakken machines verwerken, en voorziet klanten van volledige reeksen oplossingen. De producten van het bedrijf hebben Ce-certificatie en certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem van ISO9000 (1) -2000 de internationale, overgegaan en aan de normen van het voedselbedrijf QS voldaan. Na jaren van het harde werk en innovatie, GELGOOG-is het materiaal van het merkvoedsel uitgevoerd naar meer dan 80 landen met inbegrip van de Verenigde Staten, Rusland, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Maleisië, Spanje, Thailand, Indonesië, Vietnam, Iran, Brazilië, en Bolivië. Geniet van een hoge reputatie onder edelen.

Klanten van GELGOOG

Het bedrijf heeft sterke technische kracht en gestandaardiseerd beheer. Het heeft niet alleen een belangrijke groep uit beheersdeskundigen, professionele ontwerpers en ingenieurs, samengesteld maar ook een groot aantal personeel met vele jaren van productieervaring gehad. Tegelijkertijd, heeft het geavanceerde buitenlandse materiaal en productietechnologie, onderzoek en ontwikkeling, productie en verkoop geïntroduceerd, die globale klanten voorzien van volledige oplossingen voor voedsel productie en verwerking. De het nieuwe productontwikkeling van het bedrijf, de productie en de verkoopschaal, de productkwaliteit en de integriteitsdiensten, enz. vertegenwoordigen het belangrijke niveau in de binnenlandse industrie.

Tentoonstelling van GELGOOG-Machines

De sterkte is de waarborg van geloofwaardigheid, en de eerlijkheid is de stichting van ontwikkeling. Wij nodigen nieuwe en oude klanten uit in binnen- en buitenland komen en het bedrijf bezoeken met u voor gemeenschappelijke ontwikkeling samenwerken.

Contactgegevens
Henan Gelgoog Machinery Co., Ltd.

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Tel.: 86-155-1557-1373

Fax: 86-0371-63398802

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)